مدیرعامل سازمان بیمه سلامت از ثبت و نشان‌دار شدن ۲‌میلیون و ۶۰۰‌هزار نفر در سامانه بیماران خاص و صعب‌العلاج خبر داد

 نشان‌دار شدن بیش از دو میلیون نفر در سامانه بیماران خاص و صعب‌العلاج

به گزارش سلامت نیوز به نقل از همشهری، محمدمهدی ناصحی، مدیرعامل سازمان بیمه سلامت از ثبت و نشان‌دار شدن ۲‌میلیون و ۶۰۰‌هزار نفر در سامانه بیماران خاص و صعب‌العلاج خبر داد و گفت: «۱۳۰‌گروه بیماری تحت پوشش این صندوق هستند و ۶۹ گروه بیماری هم به‌صورت مشخص در سامانه‌ها بارگذاری شده‌اند و نیازی به مراجعه حضوری نیست.

اعتبار صندوق هم در سال‌جاری ۱۲.۴همت است که با توجه به افزایش تعرفه‌ها و افزایش قیمت دارو به منابع بیشتری نیاز داریم.»

وی تأکید کرد: «بیماران مبتلا به سرطان، بیماران کلیوی، دیالیزی، مبتلا به MS و SMA همچنین هموفیلی بیشترین بیماران صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب‌العلاج هستند و ۸۵درصد هزینه‌های این صندوق هم مربوط به هزینه‌های دارویی است.

امیدواریم دولت و مجلس اعتبار کافی مورد نیاز صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب‌العلاج را اختصاص دهند تا بتوانیم تمام هزینه‌ها را پوشش دهیم.»

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha